V naší biomlékárně zpracováváme mléko od našich krav každý den. 

O našem mléku

Mléko z dojicího robota DeLaval putuje do chladicího tanku, kde se celý den shromažďuje.
 

Ráno vychlazené mléko přečerpáme do pasteru, šetrně pasterujeme a pak z něj vyrábíme tvaroh, sýry, jogurty, zakysanou i sladkou smetanu, kefíry, ochucené tvarohové dezerty a máslo.


Naše mléko není homogenizované. Homogenizované mléko ztrácí rozbitím struktury tuku vlastnosti čerstvého farmářského mléka. Nehomogenizované mléko poznáte tak, že se na něm po čase vytvoří smetanová „čepička“. Nehomogenizované mléko je přirozené a stravitelnější než mléko poškozené procesem homogenizace.

NEHOMOGENIZOVANÉ MLÉKO

 

 

BIO PRODUKTY

Struhy

naši partneři